VoiceWell-hoitaja, koulutettu hieroja
040 588 4413
voicewelljenni (at) gmail.com
Vastaanotto myös Valkeakoskella


TÄSTÄ>>> NETTIAJANVARAUS

Olen valmistunut 2004 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta, ja sen jälkeen olen toiminut päätoimisesti hierojana Valkeakoskella. Lisäksi olen suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon. Suorittamani tutkinnonosat ovat urheilijan hieronta, niveltoiminnan ylläpitäminen ja edistäminen, kivun hoito, sekä tutkintoon kuuluva pakollinen osio liittyen asiakaspalveluun, markkinointiin ja hierojan työn kehittämiseen.

Hoitotyön ohella käyn arvioimassa hierojien tutkintotilaisuuksia. Ennen hierojan ammattiin valmistumista olen opiskellut tanssia mm. Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa ja Ranskassa Ecole Superieure de Danse de Cannes Rosella Hightowerin koulussa. Hierontatyön lisäksi olenkin ohjannut erilaisia tanssi- ja liikuntatunteja.

Tällä hetkellä käytän hieronnan tukena asiakkaan ohjauksen lisäksi mm. kinesioteippausta, lihaskalvohierontaa, triggerpisteiden käsittelyä sekä tens-sähköhoitolaitetta akuutin ja kroonisen kivun lievittämiseen, sekä lihasten rentouttamiseen.

VoiceWell-hoidosta innostuin, kun olin itse käynyt hoidossa kouluttajallamme Kicka Leppäsellä, ja sitä kautta saanut avun niska- ja purentalihasten kireyteen. Oman kokemukseni kautta päätin hakeutua VoiceWell-koulutukseen, ja nykyään teen Valkeakosken lisäksi töitä Tampereella.

VoiceWell-hoidon myötä innostuin äänentuotosta niin paljon, että rohkenin aloittaa lauluopinnot syksyllä 2010. Lauluopintojen myötä olen ymmärtänyt paremmin, minkä kehon alueiden pitäisi joustaa ja liikkua laulaessa. Minua kiinnostaa hengityksen ja liikkeen mahdollisuudet kehonhuollossa. Tavoitteena on jatkossa ohjata VoiceWell-keskuksessa äänenkäyttäjän lihashuoltoon liittyviä tunteja, jotka voivat sisältää erilaisia avaavia rentoutus/venytysharjoituksia, sekä kehonhallintaa äänenkäyttäjän näkökulmasta.

Jenni