VoiceWell-hoitaja, koulutettu hieroja, 

040 5636459 
optivire (at) gmail.com 
www.optivire.com 


TÄSTÄ >>NETTIAJANVARAUS 

Hanna-Leena

Valmistuin vuonna 1999 viulunsoitonopettajaksi Tampereen konservatoriosta. Olin kuitenkin ollut jo kauan kiinnostunut musiikkiterapiasta, ja onnekseni pääsin opiskelemaan musiikkiterapiaa Pirkanmaan ammattikorkeakouluun, josta valmistuin musiikkiterapeutiksi vuonna 2002. Valmistumisen jälkeen olen toiminut kehitysvammaisten lasten ja nuorten musiikkiterapeuttina Kelan palveluntuottajana, ja tehnyt musiikkiterapian maisterin opintoja Jyväskylän yliopistossa. Viulunsoittoa olen jatkanut kevyen musiikin puolella ja soitan tällä hetkellä muutamassa bändissä, joista aktiivisin on tällä hetkellä keskiaikarokkia soittava Greenrose Faire.

Kiinnostus VoiceWell-hoitoon on alkanut seuratessani ystäväni Kickan taivalta, opintoja ja osaamista. Itselläni on ongelmia leukanivelen kanssa, ja taipumus purra hampaita yhteen öisin. Tämä aiheutti päänsärkyjä, joihin ei purentakiskokaan auttanut. Olen saanut suuren avun vaivoihini VoiceWell -hoidoista. Vähitellen aloin haaveilla myös itse olevani VoiceWell-hoitaja, jotta voisin auttaa myös muita purentaongelmista kärsiviä. Muusikkotaustani puolesta olen myös erittäin kiinnostunut äänen tuottamisesta ja laulamisesta. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi TAKK:sta keväällä 2015. Pitkäaikainen unelmani toteutui ja valmistuin VoiceWell-hoitajaksi huhtikuussa 2016. Työskentelen maanantaisin ja tiistaisin Suvantokadulla VoiceWell-keskuksessa.

Tervetuloa hoidettavaksi!