Koulutettu hieroja

JENNI SAXHOLM
koulutettu hieroja, urheiluhieroja 
Dry Needling Professional 
Hathajoogaohjaaja 
 p. 0445548458 
jennisaxholm@gmail.com 

Valmistuin vuonna 2008 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Sittemmin opiskelin Turun kesäyliopistossa hathajoohaohjaaksi. Dry Needlingiin tutustuin jo hierojakouluaikoinani asiakkaan näkökulmasta. Päätin jo siloin, että kouluttaudun alalle heti, kun se vain on Suomessa mahdollista. 

Olen elämäntapaopiskelija, tällä hetkellä opiskelen ravitsemustieteitten perusteita, ja elokuussa aloitan lääketieteen perusteitten opinnot Kuopion avoimessa yliopistossa. Tähtään funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajan opintoihin viimeistään vuonna 2021, koska ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua suunnattomasti. Uskon kehossa oleviin voimakkaisiin palautumis- ja paranemisprosesseihin. 

Haluan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti, mutta lempeästi kunnioittaen kehon omia rajoja. Dry Needling hoitaa pehmytkudoskipua tehokkaasti, mutta kajoamalla vain vähän itse kehoon. Pidän neulottamisen ehdottomana vahvuutena sen lääkkeetöntä tehoa myös krooniseen kipuun. 

Pääasiassa työskentelen Orivedellä. Voicewell keskuksessa vastaanottoni on torstaisin.